High Secret Hope of Glory

I sommeren 2012 besluttede vi os for at vi måtte have en hvid sort newfoundlænder. Vi kikkede rundt ved forskellige kenneler i Danmark, men syntes ikke lige det var det rette.. Så blev vi anbefalet at kikke efter High Secret, Christophe Gebhard i Frankrig.. Fandt ham på Facebook, og syntes ganske enkelt at han havde nogle gudesmukke hunde, hvor avlshundenes helbred var meget i fokus.. Lige noget vi kan lide!

I Frankrig avler man KUN med A og B hofter.. Andre hunde er også skønne! Men man bruger dem ikke i avlen, og vi er sikker på at det er en medvirkende faktor til de sunde Franske linier!

Jeg talte i tlf og skrev med Christophe MANGE gange. Det var lidt sjovt at være skrevet op til en hvalp, hvor tæven ikke engang var parret endnu.

Julen 2012 var 22 december for vores vedkommende, for der var vi alle 4 i Frankrig efter Hope i en lejet autocamper.

Vi brugte en dag sammen med Christophe og hans mor.. Og alle deres skønne hunde. Det var ubeskriveligt at få den fanstastiske Hope i vores arme, den føelse glemmer vi aldrig.

I marts 2015 valgte at undersøge Hopes helbred med henblik på avl. Hope har A-hofter, 0 i abuer, er cysteria fri (blærelidelse, ses ved blødprøve) samt ikke mindst at hendes hjerte er fint og uden anmærkninger.

-Så vi parrede Hope, da vi syntes hun er en dejlig tæve, godt temperament. Syntes hun er flot (og hun har også fået fine kritikker på udstillinger) Vi syntes hendes helbred er godt, og vil bidrage positivt til avlen i Danmark.

Det første kuld blev tre smukke hvid sorte, to tæver og en dreng. Tæverne har fået nogle dejlige familier, hvor de også fylder deres familier med en masse gode oplevelser og kærlighed.

Det at finde de rette familier kan være lidt svært, vi havde besøg af flere. Og vi vil til enhvertid afvise interessede hvalpekøbere hvis vi ikke føler det er det rette hjem. Det er vigtigt at man som familie er enige om, at man skal have en newf i familien. Det er vigtigt at man VED en newf bliver stor. Det er vigtigt at man er indstillet på pelspleje osv.