Vi er

  • Jens Erik, 48 år, låsemed.
  • Ulla, 49 år, hus- og hundeansvarlig.
  • Peder, 17 år, læsesmedslærling.

Vi brænder alle meget for vore hunde, de er af racen newfoundlænder, som vi holder meget af. Hundene er EN stor del af vores hverdag. Vores hunde er familiemedlemmer, og er med i hele huset :)

Vi vægter sundhed MEGET højt, når vi kikker på om vore hunde skal indgå i avl. Vi avler efter DKK s avlsanbefalinger samt newfoundland klubbens avlsanbefalinger. Det betyder at vores hundes helbred er tjekket godt op, og vi vælger selv at beslutte, at for os er kun det bedste godt nok.. Hvilket betyder at vi KUN vil avle på A-hofter, 0 i albuer mm.

Læs om Dansk Kennel Klubs anbefalinger vedr avl og HD, her : http://www.dkk.dk/side.asp?ID=10653

Læs om Dansk Kennel Klubs abefalinger vedr avl og ED, her: http://www.dkk.dk/side.asp?ID=10654

Vi er medlem af DKK samt newfoundsklubben.

I sommeren 2015 fik vores første tæve, Hope (import fra Frankrig) sit første kuld hvalpe. Det var fantastisk, at følge hvalpene og ikke mindst at finde dem gode hjem, hvor de er højt elsket.

Februar 2016 har Ulla taget DKK s opdrætter uddannelse, og vi opdrætter under kennelnavn Pilevadgaards.

Lejlighedsvis vil vi have hvalpe. Der er mulighed for at blive skrevet op til en hvalp.

Vores hunde er HD fotograferede, AD fotograferede (røngten af hofter og albuer, hvilket vi mener SKAL være godt, en newfoundlænder er en tung hund, som skal kunne bære sig selv) De er testet for cysteria, som de er fri for (cysteria er en smertefuld blærelidelse) De har fået skannet hjerte. Alle deres helbreds undersøgelser er at finde på DKK s hjemmeside (ligesom de står her under hver enkelt hund)

 Olga er udstillet i ind- og udland, og ja når Corona ellers tillader det igen tager vi på tur.. Dumbo skal også i ringen.. På længere sigt håber vi at Dumbo udvikler sig helbredsmæssigt osv så han kan indgå i vores avl.